VERMIN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vermin. New Generation of Parano-ya.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)

Go down 
5 posters
Pereiti prie : 1, 2  Next
AutoriusPranešimas
Y.aoi
Maggot Child
Y.aoi

Pranešimų skaičius : 155

湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) Empty
RašytiTemos pavadinimas: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyTr. 09 15, 2010 10:33 pm

>>><<<
Atgal į viršų Go down
https://vermin-teikoku.forumlt.com
Miku
モノクロの夕暮れ
Miku

Pranešimų skaičius : 24

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyPen. 09 17, 2010 9:34 pm

:Miku atbėga čia:
-MAMAAA!! MAMAAAAA~!!
:Atbėga iki vidurio šviesos ir įmerkia kojas į vandenį įjungus WATERPROOF režimą:
-Labas mama.. Kaip tau ten? Aš tai puikiai gyvenu.. mama.. ne šalta? Man tai ne. Man laabai šilta. Mama, tu girdi? Ah. Aš ir tave myliu~!!..
:Kalba su mama kuri yra ten, šviesoje. Ar bent jau ji taip manė..:
Atgal į viršų Go down
Mako

Mako

Pranešimų skaičius : 8

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 2:20 am

~uzklysta pas rekaujancia mergina ir abejingai eina link jos, i ja net neziuredamas.. Persijungia kita daina~
Atgal į viršų Go down
Miku
モノクロの夕暮れ
Miku

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 2:21 am

-Mama? Kur dingaaaai?
:Staiga atsisuka į artėjantį vaikiną:
-Tu pradingdinai mamą..
Atgal į viršų Go down
Mako

Mako

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 2:25 am

-WTF?
~ispucia akis ir prisimena, kad mamos net neturejo.. siek tiek pamasto~
-Labas.
Atgal į viršų Go down
Miku
モノクロの夕暮れ
Miku

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 2:26 am

:murma:
-tu išgąsdinai ją ir ji dingo.
:pažiūri į jo akis:
-labas, tu, kyuketsuki.. aš nevalgoma. mano galūnės metalinės.
:lyg šiaip pasakė:
Atgal į viršų Go down
Mako

Mako

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 2:29 am

~isgeria kraujo bonkute, nusisypso~
Ka cia veiki? Ir neisgasdinau as jokios mamos.
~sukinkena~
Atgal į viršų Go down
Miku
モノクロの夕暮れ
Miku

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 2:31 am

:užklykia kaip nesava savo vokaloidiniu balsu:
-BAKA JI DINGO KAI ATĖJAAAI~!!
:susiraukia:
-Aš kalbėjau su ja. O ką tu čia veiki?
Atgal į viršų Go down
Mako

Mako

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 2:36 am

Siaip vaikstineju..
~nuzvelgia mergina su mechaninemis galunemis zmogaus veidu~
Tai pakviesk ja, nejaugi as toks baisus ir ji manes issigando?
~paziuri i savo 7cm juodus nagus ir perbraukia per raudonus, ryskios kraujo spalvos plaukus~
Atgal į viršų Go down
Miku
モノクロの夕暮れ
Miku

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 2:37 am

-Tu jos negali matyti. Tik aš matau..
:Peržvelgia jį savo laser vision eye:
-Tu nekąsi..?

((Gotta go ://** buh bye ;**))
Atgal į viršų Go down
Mako

Mako

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 2:40 am

Jei busi gera nekasiu.
~sukikena~

((Ok, bye : **))
Atgal į viršų Go down
Miku
モノクロの夕暮れ
Miku

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyAntr. 09 21, 2010 10:09 pm

:pamąsto:
-aš visą laiką gera.
Atgal į viršų Go down
Miku
モノクロの夕暮れ
Miku

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyTr. 10 13, 2010 6:29 pm

:nusišypso:
- na gerai. turiu eiti.
:nubėga:
Atgal į viršų Go down
Alexa

Alexa

Pranešimų skaičius : 42

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 3:58 am

Bėgo jau iiilgai. Tikrai labai ilgai. Visiškai uždususi spėjo nusirengti tik megztinį ir sportbačius, krito į vandenį su kelnėmis bei berankove palaidine. Po kiek laiko išniro, giliai ir siaubingai greitai kvėpuodama. Kai pagaliau nurimo, atsigulė ant paviršiaus ir plūduriuodama vandenyje, tylomis, net nedainuodama, stebėjo žvaigždes, o iš tikrųjų tai buvo paskendusi savo mintyse.
Atgal į viršų Go down
William

William

Pranešimų skaičius : 114

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 4:44 am

*Atskuodzia pagal itin saldu jauno angelo kvapa ir dairosi kur galetu rasti ta mergaite su gtara. Pamates ezero vidury plaukiojant svytinty obiekta vos nenugriuvo is laimes*
Ei! Mergaite!
Atgal į viršų Go down
Alexa

Alexa

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 5:00 am

Pamačiusi tą žvygaujantį gąšlųjį vampyrą skubiuoju būdu paniro į vandenį ir naiviai tikėjosi, kad jis jos nepastebėjo.
Atgal į viršų Go down
William

William

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 5:08 am

Ech... Pati ateisi ar man pas tave plaukt?!
*Su visais drabuziais soko i vandeni ir burbedamas panosiai plauke mergaites kurios beveik nemate nuo dideles ezero sviesos link*
Na as ir kvailys.
Atgal į viršų Go down
Alexa

Alexa

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 5:13 am

Bandydama nuo jo atsitraukti (nes tikrai jo bijojo), pamažu, nors ir būdama po vandeniu, vis labiau plaukė į pusę, kurioje buvo gausu nuodingos naftos.
Atgal į viršų Go down
William

William

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 5:27 am

*Panere ir gerokai pasispyres iupo mergaitei uz kojos.*
Atgal į viršų Go down
Alexa

Alexa

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 5:37 am

Išsigandusi įkvėpė oro, t.y. vandens, ir gargaliuodama iškilo į paviršių, išpurškė visą vandenį per nosį ir ištraukė W, stipriais rankų mostais nuplaukė link šviesos ir vos ne vos išlipo iš vandens, paskubomis maudamasi sportbačius meldė Dievo, kad jis jos nesučiuptų.
Atgal į viršų Go down
William

William

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 5:48 am

*Springdamas, spjaudydamasis ir bevaik nieko nematydamas nuo jam akis griauzencios naftos islipa i kranta*
Plrlkldhcjhaaaujaggk!
*ispjauna vandeni is burnos ir trindamas akis klykia*
Palauk! Man taves labai reik! palauk!
*galu gale pagauna ir prispaudzia rankas prie zemes*
Man... uch ach Man... Velnes ta nafta taip akis griauzia nieko nematau!
Atgal į viršų Go down
Alexa

Alexa

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 8:28 pm

Sutrikusi žiūri į W, galų gale susivokia ir papučia šilto oro jam į abi akis atskirai, užgydo jas ir pašalina iš ten naftą. Trumpam laikui nurimsta, tada vėl pradeda muistytis, tyliai inkšti ir maldauti:
-paleisk mane.. paleisk...
Atgal į viršų Go down
William

William

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptyŠt. 10 23, 2010 11:43 pm

Nusiramink as taunieko nedarysiu! Man tavo pagalbos reikia.
Atgal į viršų Go down
Alexa

Alexa

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptySk. 10 24, 2010 12:15 am

Besimuistydama galų gale ištrūksta iš jo glėbio, pagriebė sportbatį, pakniopstom pradėjo bėgt ir žodžiu nusivožė. Vos neįslydo į vandenį, nedaug trūko, bet nučiuožė skersai tiltelį ir drėbėsi taip, kad vos tiltelis nesulūžo. Sucypė, sugriebė ranką, kurią beslysdama išsinaro.
-AAAAAAAA!-suriko antrą kartą, netverdama skausmu, akies kampučiu sekdama tą pavojingą vampyrą.
Atgal į viršų Go down
William

William

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) EmptySk. 10 24, 2010 3:42 am

*Klykdamas bega is paskos*
Palauk?!
*Pribeges prie tiltelio pradzios susilenke trilinkas ir uzsieme uz pilvo*
uch... aaaach... Ko tu man akis pagydei jai dabar vel begi?!
*vos be paeidamas, griudamas i sonus priartejo prie mergaites ir nudribo salia ant lieptelio*
Tu. mane. zudai. Na ir greita...
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: 湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)   湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light) Empty

Atgal į viršų Go down

湖の真ん中の光へのパス (Path to the lake's middle light)
Atgal į viršų 
Puslapis 12Pereiti prie : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ランタンパス (Lantern path)
» ガラスへのパス (Path to the glass)
» 湖の真ん中の光の洞窟 (Lake's middle light cave)